Rekrytointi – Yrittäjät

Juuri nyt haemme yrittäjää: Jyväskylä, Oulu, Kuopio

Ryhdy Katsastuskontti-yrittäjäksi lähes riskittömästi, mutta kaikilla yrittämisen eduilla!

Sinustako seuraava Katsastuskontti-yrittäjä? Kiinnostaako yrittäjyys ilman omaa alkupääomaa ja mahdollisuus menestyä hyvin? Tai tiedätkö juuri sopivan tyypin joka olisi loistava Katsastuskontti-yrittäjä?

Nyt kaipaamme porukkaamme kenties juuri sinusta innokasta yrittäjää Jyväskylään, Ouluun tai Kuopioon. Toimipaikkasi sijaitsee luontaisten asiakasvirtojen keskellä, joten asiakkaista ei tule olemaan pulaa.

Katsastuskontti-yrittäjyys on innostavaa, yksinkertaista ja ahkeralle tekijälle hyvä tulonlähde.

Tässä 5 houkuttelevaa perustetta Katsastuskontti-yrittäjäksi ryhtymiselle:

  1. Voit ryhtyä yrittäjäksi lähes riskittömästi. Selustaasi turvaa ketjun jatkuva tuki, toimiva liiketoiminta-alusta ja takuuvarmasti vilkas liikepaikka.
  2. Voit menestyä taloudellisesti varsin hyvin, ja kasvattaa tulojasi.
  3. Katsastuskontti-yrittäjyys voi hyvinkin olla sinun juttusi, vaikket olisi aiemmin harkinnut yrittäjyyttä. Tarvitset vain katsastajan pätevyyden sekä palveluhalukkaan asenteen.
  4. Tarjoamme toimivan konseptin ja toimintavalmiin, täysvarustellun katsastuspaikan, jotta saat keskittyä puhtaasti asiakaspalveluun, itse katsastamiseen ja muun toiminnan pyörittämiseen.
  5. Ketju vastaa investoinneista, joten sinulta ei vaadita alkupääomaa

Ammattitaitoinen joukkueemme kasvaa kohisten, joten älä missaa tätä mahdollisuutta, vaan hyppää rohkeasti mukaan.

Lataa kattava infopaketti Katsastuskontti-yrittäjyydestä, anna tietosi alle

Lähetämme sinulle kattavan infopaketin siitä, millaista on olla Katsastuskontti-yrittäjä, miksi yrittäjyyttä kannattaa harkita palkkatyön tai itsenäisen yrityksen pyörittämisen sijaan ja mitä ominaisuuksia Katsastuskontti-yrittäjältä vaaditaan.

KylläEi